Tuesday, 11 April 2017

Trajnimi Stock Market dhe kurs tregtare mall nga Bangluru.

Trajnimi Stock Market dhe kurs tregtare mall nga Bangluru.

Vetëm imagjinoni,
Ju jeni shikuar një e tërë ditën ndeshje dhe ju mori një pushim. Hapur për Soem faqet e internetit të dhënat e tregut të aksioneve, ka studiuar të dhënat Soem, hyrë në një tregti online përmes telefonave të mençur dhe të fituara rs 2000 / -.
Ju jeni kthyer në ndeshjen pas gjysmë ore.
Vetëm imagjinoni,
Ju jeni në një lunchbreak gjatë orarit të punës.
dhe youplaced një tregti dhe fitoi një shumë të bukur.
A nuk është mjaft lehtësimin për të parë se ju keni disa mundësi të tjera për të lëvizur në.
Puna juaj mund të jetë interesante apo të mërzitshëm, por që ka mundësi është gjithmonë emocionuese.
Ajo jep një ndjenjë të lirisë.

Nuk është një histori suksesi të jetojnë në bangluru, kur një vajzë e re e krijuar gjatë ditëve të saj në spital pas një aksidenti të rëndë.
Pra, kjo karrierë mund t'i japë 1lac + të ardhura në muaj edhe në karrocë.
Ajo ka qenë karriera më e madhe në botë që nga viti yaers por ende duke e bërë vend në Indi.

Nuk ka asnjë kufizim i kualifikimit ose mosha apo zonën etj Gjithkush mund të bëjmë atë nga kudo.
Tani pyetja është
Si për të bërë atë?

Ju mund të fillojnë të mësojnë këtë punë edhe pas 12 orësh të zënë nga vetë sot.
nuk ka nevojë për të lënë vendin tuaj, pa kosto shtesë për udhëtimin / qëndruar / strehim dhe të fillojnë tani.
ka chancesa të shërohet 3 deri në 4 herë e taksës tuaj paguar duirng vetë natyrisht, sepse sigurisht shkon praktike nga dita 1.

Ju jeni tregtare me siguri 100% dhe geeting Somer ardhura në volum të ulët.
Ju do të shtojë më shumë volum, kur ju të merrni të sigurt.
TRAJNIMI BEST ONLINE PËR Stock Market & Commodity Trading projektuar nga MONEYguru Pankaj Jain.

www.speedearning.in
www.speedearning.com
7066045880
8381021346
kanali më popullor Azisë youtube në youtube

No comments:

Post a Comment